Referenties / Reviews

Op deze pagina vindt u een aantal reacties/reviews van onze klanten.
Wilt u zelf ook een reactie op deze pagina plaatsen,
klik dan hier!

Piening uit Alteveer schreef op 20-06-2024 :

Een zeer prettige ervaring zowel voor als na de bouw.
Eind resultaat een prachtige woning.
Als ik ooit weer zou gaan bouwen 100% weer met Enduro woningen.

Steffan Oldenburger uit Veendam schreef op 08-06-2024 :

Na het spreken van meerdere aannemers bij Enduro uitgekomen voor het bouwen van een vrijstaande woning.
Hier een goed en leuk gesprek gehad met als leuk detail dat de tekeningen direct in 3D waren te bekijken (ook thuis) waardoor je direct kon zien hoe het uiteindelijk zou gaan worden.
Nadat de vergunning binnen was zijn we op 10 juli 2023 begonnen met uitgraven en is de woning op 6 juni 2024 opgeleverd. De samenwerking verliep prima en als er her een der een aanpassing nodig was was dit ook geen probleem.
Tussentijds regelmatig onderdelen kunnen uitzoeken waardoor het stap voor stap steeds mooier werd. Wat hierin erg fijn was is dat de standaard onderdelen van zichzelf niet perse heel basic waren zoals je veelal bij andere aannemers wel ziet.
Erg bij met de woning, bedankt voor de leuke en goede samenwerking!

Anton en Germa uit Meeden schreef op 28-02-2024 :

Na bijna een jaar van gesprekken gevoerd te hebben en eindelijk de bouwvergunning in handen gekregen, is er in oktober 2023 begonnen met het afgraven van onze casco aanbouw slaapkamer/badkamer.
Wij hebben onderling een goed contact gehad met de aannemer, zowel telefonisch als via app.
Leuke en hardwerkende werknemers hier over de vloer en alles in goed overleg gebeurd.

Wij hebben alles zeer prettig en goed ervaren en kijken terug op een fijne samenwerking met allen.
Dank je wel Peter en het team!

Feiken uit Blauwestad schreef op 13-12-2023 :

7 december is onze woning opgeleverd.
Voorafgaand zijn we via een tevreden collega in contact gekomen met EnduroWoningen.
Samen met Peter hebben we onze ideeën omgezet in een mooie woning. De bouw verliep voorspoedig. Het contact met Peter en Eric op de bouwplaats was goed en de lijntjes waren kort.
Veranderingen aanbrengen in de plannen tijdens de bouw was doorgaans geen probleem. Online is het mogelijk door updates van BIMX details van de bouw te volgen.
Al met al zijn we erg tevreden en kijken terug op een goed verlopen bouwproces.

Familie Sezer uit Nijmegen schreef op 22-10-2023 :

Via via ben ik in contact gekomen met Peter van Endurowoningen en hebben we ons huis casco laten bouwen door hem.

Ik ben erg blij met het beloop van begin tot einde. Voor het eerste gesprek werd er (door mijn drukke baan en woonafstand) meerdere uren tijd vrijgemaakt op een zaterdag, wat ik erg waardeerde!
Al onze wensen werden besproken en m.b.v. een 3D programma werd in een oogopslag het huis weergegeven. Hierbij kregen we ook een duidelijk overzicht van de kosten. Dit 3D programma kreeg ik ook als app, waardoor ik altijd mee kon kijken naar het ontwerp, echt heel handig!

Om een voorbeeld te geven: Zo kun je in de app alle afmetingen zelf tot op de mm opmeten, zonder dat je ter plaatste hoeft te zijn. Dit wat erg fijn bij m’n afspraken bij de keuken- en badkamerzaken. Er was verder geen maandenlange wachttijd voordat er werd gestart en de bouw zelf verliep ook redelijk soepel zonder echte problemen.
Bij vragen en evt. aanpassingen kon ik laagdrempelig terecht bij Peter en de partijen waarmee hij samenwerkt. Zo heb ik bijv. even moeten nadenken over de gevelsteen en de kozijnen/deuren en beide partijen waren erg meedenkend en vooral heel laagdrempelig. En vooral dat laagdrempelige was voor mij erg belangrijk!

Al met al ben ik erg tevreden over het proces en zou ik ook bij toekomstige projecten weer willen samenwerken met Endurowoningen.

Fam. Fransen uit Assen schreef op 04-09-2023 :

Wij zijn Enduro/aannemersbedrijf Hollander B.V erg dankbaar voor de prachtige woning die zij voor ons gebouwd hebben.

Van A tot Z wordt er mee gedacht, en regelen ze extra zaken zonder problemen. Het persoonlijke contact met Peter en Patrick(op locatie) was zeer prettig. Daarbij werd er kritisch meegekeken en werden alle randzaken uit handen genomen.
Een prachtige woning met een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Ben je opzoek naar een aannemer waarbij je geen nummertje bent, en waar krijgt voor je geld? Dan raden wij Enduro/aannemersbedrijf Hollander zeker aan!

Hartelijke groet, Fam. Fransen

Patrick en Lisa uit Stuifzand schreef op 15-06-2023 :

In mei 2022 zijn wij voor het eerst bij Peter geweest er werd toen direct een 3D tekening gemaakt, wij gingen na deze afspraak met een goed gevoel weg en hebben daarom besloten om met Enduro woningen verder te gaan.
In November 2022 zijn we van start gegaan, tijdens de bouw konden we nog aanpassingen doen in overleg.
Enduro woningen komt afspraken na, werken netjes. Pieter was onze voorman en daar konden we op vertrouwen, hij heeft de hele bouw daardoor ook soepel laten verlopen.
Op 15 juni 2023 is onze woning opgeleverd. Tijdens de bouw was het contact met Peter ook erg goed. Wij zijn dik te vreden en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan andere mensen die willen gaan bouwen!

Bedankt voor de fijne samenwerking.
Groetjes Patrick en Lisa

Jolanda Lingenaar uit Emmer-Compascuum schreef op 10-06-2023 :

Het traject nieuwbouw is erg goed gelopen. Het contact met Peter en van daaruit ook met Wilfred, was erg prettig.
Alles kon goed besproken en overlegd worden. Wij zijn super blij met het eindresultaat en zullen toekomstige (ver)bouwers ook zeker doorverwijzen naar dit bedrijf.

Jantinus en Ria uit Westerbork schreef op 29-05-2023 :

In januari 2021 ons eigen ontwerp aan Peter Hollander voorgelegd, waar hij een mooie 3D tekening van heeft gemaakt.

In goed overleg is er begin 2022 gestart met de bouwwerkzaamheden. Onze vaste voorman Pieter heeft de gehele bouw keurig uitgevoerd. Enkele aanpassingen zijn in goed overleg van beide kanten doorgevoerd.
Begin 2023 is onze woning opgeleverd. Wij zijn zeer content met onze woning en willen Pieter, Peter en installatiebedrijf Assen bedanken voor het uiteindelijke resultaat.

Jeroen uit Blauwestad schreef op 09-05-2023 :

Afgelopen maandag is onze woning opgeleverd door Endurowoningen.

Wij als klant zijn heel tevreden over het bouwproces en de woning die uiteindelijk is opgeleverd.
De aannemer heeft duidelijke afspraken waar aan gehouden word. In overleg was er tijdens de bouw heel veel mogelijk en werd goed meegedacht door de aannemer en het personeel op de bouw.
Al met al een degelijke woning en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Zouden wij nog eens gaan bouwen komen we zeker terug bij Endurowoningen!

Betrouwbaar en kwaliteit!
Bedankt voor de fijne samenwerking,

Jeroen en Denise.

Harry Rutgers uit Emmen schreef op 30-04-2023 :

Wij hebben een mooie woning opgeleverd gekregen in april 2023 van aannemer Peter Hollander EnduroWoningen.

Vanaf het begin hadden wij bepaalde ideeën over een type woning schuurwoning, de aannemer dacht met ons mee, en had goede bruikbare ideeën.
Het is tot een mooi ontwerp gekomen. We zijn erg blij en trots op onze nieuwe woning, kwalitatief ook op een hoog niveau gebouwd.
Ook niet onbelangrijk een goede prijs kwaliteit verhouding.

Kortom een tevreden klant.

Wim en Rina Oosting uit Bourtange schreef op 26-03-2023 :

In januari 2022 met Enduro Woningen, Peter Hollander, in contact gekomen en het eerste contact was zodanig positief dat wij direct hebben besloten om met hem onze nieuwe woning te bouwen.

De bouw is eerder gestart als afgesproken, waar wij heel blij mee waren, ook is de bouw heel voorspoedig gegaan. Ondanks de gestegen kosten in het jaar 2022 is hij keurig de eerste contractuele prijsafspraken nagekomen.
Personeel was altijd heel vriendelijk en correct, altijd goed mee kunnen overleggen. Ook met de onderaannemers hebben wij goede ervaringen.
De oplevering verliep correct met daarbij een expert van een onafhankelijk bureau.
Naar aanleiding daarvan nog een paar kleine puntjes maar die worden goed opgelost.

Al met al een goede keuze en wij zijn zeer tevreden met onze mooie nieuwe woning.

Wim en Rina Oosting, Bourtange

Henk en Emma uit Steenwijk schreef op 10-03-2023 :

Vriendelijke en bekwame bouwer.
Service gericht. Denken in mogelijkheden!
Eerlijke prijs waarbij je op elk moment in het bouwproces wordt meegenomen, dankjulliewel!

E.Hulshof uit Veendam schreef op 28-02-2023 :

Wij zijn positief over het aannemersbedrijf P.Hollander.

Op maandag 20 februari hebben wij de sleutel ontvangen van Peter Hollander EnduroWoningen.Samen hebben wij een prachtige woning samengesteld. Peter neemt je tijdens het bouwproces steeds mee in de updates van BIMX. Ook tijdens de bouw is het mogelijk om nog aanpassingen te laten plaatsvinden.
Peter heeft twee keer met ons op de bouwplaats afgesproken de andere afspraken waren op zijn kantoor. Er was ook altijd goede communicatie tussen Eric ( voorman) , Jan en Lennart. Wij voelden ons welkom op de bouwplaats. Bij de oplevering is een onafhankelijke partij aanwezig die samen met ons door de woning loopt en naast tips de opleverpunten vaststelt.

Wij gaan samen nog verder bouwen aan een mooie aansluitende overkapping en carport.
Bedankt voor de fijne samenwerking, de koffie staat altijd klaar.

Theo & Suzanne Hoogeveen uit Bovensmilde schreef op 02-01-2023 :

Begin vorig jaar zijn we in contact gekomen met Peter Hollander.

Onze eerste kennismaking was erg prettig. Bij Peter werden onze woonwensen al tijdens onze eerste kennismaking direct vertaald naar een mooi 3d ontwerp met een kostenindicatie.
Momenteel is onze nieuwe woning in aanbouw en wat ons opvalt is dat er netjes wordt gewerkt. Zo wordt er ook veel aandacht besteed aan het luchtdicht bouwen. Ook is het geen probleem geweest dat we tijdens de bouw nog een aantal wijzigingen wilden doorvoeren. De communicatie met zowel Peter als ook de jongens op de bouw is erg prettig.
We zien het verdere verloop van de nieuwbouw van onze woning daarom ook met vertrouwen tegemoet!

Hans Schuman uit Gassleternijveen schreef op 31-12-2022 :

Op 30 december 2022 is onze woning opgeleverd door Peter Hollander, eigenaar van Enduro Woningen.

We zijn niet alleen heel tevreden met het resultaat, maar ook over het hele proces van kennismaken, ontwerpen, plannen en bouwen. De lijntjes waren kort, niet alleen met Peter, maar ook met de hoofduitvoerder Eric Gebuis en met de verschillende onderaaannemers.

Kernwoorden waar het bedrijf voor staat: eerlijkheid, duidelijkheid, flexibiliteit, degelijkheid en waar maar enigszins mogelijk afspraken nakomen. Het resultaat is een woning waarin wij ons zeer prettig voelen en dat voldoet aan onze wensen en degelijk is gebouwd.

Hans Schuman en Ellen Bos.

Tedjan en Ester Hulshof schreef op 27-12-2022 :

Na het eerste contact met Enduro Woningen (Peter Hollander) begin 2021 hebben we een positieve indruk gekregen van het bouwbedrijf.
Na een rondje door een woning in aanbouw besloten dat Enduro Woningen ons nieuwe huis mocht bouwen. Tijdens de bouw regelmatig contact gehad met Peter over de voortgang of om aanpassingen door te geven.
Zelfs tijdens de bouw was het nog mogelijk om kleine aanpassingen door te voeren.

Ook ons vaste aanspreekpunt op de bouwplaats Wim was goed op de hoogte van onze wensen en kon zo goed meedenken met eventuele aanpassingen of afwerking van bepaalde onderdelen.
Het gehele proces tot oplevering in december 2022 (helaas nog wel zonder warmtepomp ivm leveringsproblemen) is naar tevredenheid verlopen.

Een bouwbedrijf met een informele sfeer dat zich houdt aan de gemaakte afspraken, en degelijke woningen bouwt.

Al zouden de afwerking details op sommige punten iets beter kunnen.

We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking voor de bouw van ons huis.

Tedjan en Ester Hulshof

Marco Tanis & Karin Kamst uit Meeden (Gr.) schreef op 06-12-2022 :

Begin 2020 zijn wij in contact gekomen met Enduro Woningen, dan wel met Peter Hollander.

Na een aangename eerste kennismaking hadden wij een zeer goede en positieve indruk. Waarna wij dan ook besloten hebben om samen met Enduro Woningen ons droomhuis te gaan bouwen in het groningse Meeden.
Het gehele bouwtraject hebben wij dan ook als zeer positief ervaren. Kwalitatief een zeer goede en degelijke woning, ook op de details zijn gelet. Het contact tijdens de bouwperiode met Peter was aangenaam. Als mede het contact op de bouw zelf met onze vaste voorman Rik.
Hadden wij vragen of nog bepaalde wensen tijdens de bouw, alles was bespreekbaar en mogelijk. Na een mooie voorbereiding en bouw periode, Is onze woning in het voorjaar van 2022 naar volle tevredenheid opgeleverd.

De koffie staat hier altijd klaar, ook voor toekomstige klanten van Enduro Woningen. Marco Tanis & Karin Kamst

Fam. Bremer schreef op 26-11-2022 :

We zijn erg positief over het bouwbedrijf van Peter Hollander (Enduro Woningen).

Het bouwbedrijf kent een professionele werkwijze waarbij goed contact werd onderhouden.
Ook voor vragen konden we altijd terecht. Tijdens de bouwwerkzaamheden stond een hoge kwaliteit centraal en voorop.

We zijn zeer tevreden met het resultaat! Groet,Fam Bremer te Boelenslaan

Klaas & Margriet schreef op 08-09-2020 :

Sinds enkele weken wonen wij in onze prachtige nieuwe woning met dank aan Peter, Wim en Damian!
We zijn ontzettend tevreden over de bouw en ook over het traject daaraan voorafgaand. Het is erg leuk om een huis naar eigen inzicht te kunnen ontwerpen en dat tijdens een gesprek direct in 3D uitgewerkt te zien.
Wim en Damian hebben ons ontwerp vervolgens omgezet in een echte woning.
We hopen hier nog vele jaren met plezier te kunnen wonen!

Heren, bedankt! En de koffie staat voor jullie altijd klaar;)

Familie Den Bakker uit Ommen schreef op 09-01-2020 :

Onze woning in Ommen is opgeleverd in december 2019. Bij het eerste gesprek met Peter hadden we direct een erg goed gevoel en dat is tijdens de hele bouw zo gebleven. Het ontwerpen van de woning samen met Peter vonden we erg fijn. Al onze wensen werden in het woningontwerp opgenomen en daarmee werd altijd rekening gehouden met een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
Tijdens de bouw hebben we erg goed en intensief contact gehad met de  uitvoerder Wim en zijn hulp Damian. Hij dacht op alle fronten mee, zodat we ook tijdens de bouw nog veel zeer nuttige aanpassen hebben kunnen doorvoeren.
Bijvoorbeeld een extra muurtje voor een inloopkast op de slaapkamer, spotjes in donkere hoeken, etc. Ook met de onderaannemers ging alles in goed onderling overleg. Punten die niet direct goed waren, of die we wilden aanpassen, werden allemaal direct opgepakt.
Heel erg prettig, want met dank aan hun allen wonen we in ons droomhuis!
We willen jullie bedanken voor de zeer fijne samenwerking en hopen dat jullie nog veel woningen in Ommen mogen bouwen. Jullie zijn in elke geval altijd welkom voor een bakkie koffie of een biertje! Proost, familie Den Bakker

Alex Niemeijer uit Valthe schreef op 18-11-2019 :

Juli 2019 is onze woning opgeleverd.
Wij zijn tevreden over de woning en zeer tevreden over het bouw process. Na de 1ste afspraak werd onze nieuwe woning in 2 uur getekend.
Daarna kregen wij de tekening mee va onze nieuwe woning en een uitgbreide offerte. All opties konden we kiezen en daarbij wisten we gelijk wat de meerprijs was.
Op deze manier houden wij goed overzicht over ons budget. Het contact met Peter verliep via whats app, mail en telefoon en hebben wij als zeer prettig en open ervaren.
Wij bevelen dit bouwbedrijf zeker aan bij onze vrienden en kennissen! Korten een mooie kwalitiets woning, binnen de gestelde tijd gereliseerd, in een prettige sfeer.
Onze dank hiervoor.

Albert en Hanneke uit Gasselte schreef op 11-12-2018 :

Vandaag hebben wij de oplevering van onze prachtige woning gehad.

Wij zijn heel tevreden met het proces en eindresultaat en krijgen veel complimenten over onze woning. Wij kozen voor Enduro Woningen, omdat wij samen met Peter onze hele woning zelf konden ontwerpen. Het is erg leuk om alle tekeningen in een app te zien en het volledige bouwproces te kunnen volgen.

Dat je van daaruit je eigen woning ziet groeien, is prachtig!
Daarnaast wordt tussentijds veel afgestemd en is er ruimte voor wijzigingen. Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van de woning en vooral heel trots dat alles zo werd, zoals wij hadden verwacht.


Corry en Peter Venema uit Hoogezand schreef op 04-11-2018 :

januari 2018 is onze Endurowoning opgeleverd. Wij wonen er met zeer veel plezier.

Vanaf het ontwerp tot en met heden is alles zeer plezierig verlopen. Wij hadden zelf al een idee hoe onze woning eruit zou moeten zien. Peter heeft dat tijdens ons eerste bezoek ingetekend in de computer.
Wij konden meteen zien hoe de woning zou worden inclusief het kostenplaats dat daar bij hoort. De woonkamer een meter breder? meteen zichtbaar inclusief meerprijs. Fantastisch om dat proces zo mee te maken.

Ook de bouw is goed verlopen. Uiteraard zijn er wel momenten geweest dat iets niet helemaal goed liep maar dat werd dan altijd tot alle tevredenheid opgelost. De eindoplevering is door iemand van Eigen Huis gedaan. Deze man gaf ook aan dat dit nu een oplevering was zoals hij graag bij elke woning zou zien. Er waren nauwelijks opleveringspunten en de punten die er waren waren ook al bij ons bekend en zijn keurig allemaal opgelost.

Het eerste half jaar zijn we nog tegen wat kleine puntjes aangelopen, even een mailtje naar Peter Hollander en het wordt binnen nette termijnen opgelost. Wij hebben zelf geen ervaring in de bouw. Er zijn echter mensen bij ons geweest met wel een bouwkundige ervaring die aangaven dat we een mooie en degelijke woning hebben gekregen. Dat gevoel hebben wij zelf ook wel. We kunnen een ieder die wil gaan bouwen Endurowoningen aanbevelen!!

Koster uit Muntendam schreef op 09-07-2018 :

Wij hadden, in januari 2017, optie genomen op een stuk grond in Muntendam.
Nieuwbouw ervaring hadden we niet maar wel ideeën hoe ons huis zou moeten worden.

Met een zelfgemaakte tekening zijn we bij Peter aan tafel geschoven. Alle tijd werd genomen en voor dat we er erg in hadden stond ons huis in 3D op het scherm en je wist meteen wat het huis moest gaan kosten. Voor en tijdens de bouw werden aanpassingen gedaan en Peter was altijd bereid om mee te denken.

Goede sfeer, korte lijnen, snelle reacties en duidelijkheid, je wist waar je aan toe was.
Een familie bedrijf dat voelde je ook bij de werknemers. Rik, Jan L., Remke en Jan H. dat waren de mensen op de bouw waar we ontzettend veel aan gehad hebben, vaklui zijn het. Altijd werd er overlegt, meegedacht en oplossingen aangedragen. Bij de oplevering waren er een paar niet noemenswaardige puntjes, het zag er erg goed uit. Wij zijn op 30 juni 2018 in ons nieuwe huis gaan wonen en vanaf het begin voelde het zeer goed, het is echt een fantastisch huis om in te wonen.

Mensen die ons huis bekeken hebben, en dat zijn er nogal wat geweest, waren allemaal zeer onder de indruk van de bouw. Wij zullen Enduro woningen zeker aanbevelen bij anderen.

Fam. De Vries uit Haren schreef op 05-07-2018 :

Een paar jaar geleden bezochten wij de Bouwbeurs in de TT-hal Assen.
Tijdens ons bezoek maakten wij kennis met Peter Hollander die met de presentatie van zijn bedrijf Enduro Woningen bijzonder positief overkwam.
Voor ons aanleiding om in het vroege voorjaar van 2018 opnieuw contact met hem te zoeken. Inmiddels hadden wij een optieverzoek ingediend voor een bouwkavel op het Golfeiland in de gemeente Veendam. Tijdens onze eerste ontmoeting wist Peter met een ingenieus computerprogramma de basis te leggen voor de woning die ons voor ogen stond. Gelijktijdig met het ontwerp werd een calculatie gemaakt van de aan de bouw verbonden kosten.

Tijdens een tweede en derde ontmoeting werd het totaalplaatje bijgesteld c.q. verder geperfectioneerd. Helaas liepen wij bij de optieverlening en omgevingsvergunning binnen de gemeente Veendam voortdurend tegen muren aan. Een telefonisch slecht bereikbare gemeente, een log en traag functionerend ambtenarenapparaat en het niet nakomen van gemaakte afspraken, dit alles viel ons ten deel. Bovendien ontbrak objectieve en volledige voorlichting over de gevolgen van mijnbouw – zowel magnesiumzouten als aardgas – binnen de gemeente Veendam. Een bodemdaling van meer dan 50cm is voor de gemeente blijkbaar heel acceptabel. Schade aan woningen als gevolg van de mijnbouw kennelijk ook. Dit alles heeft ons helaas doen besluiten om af te zien van nieuwbouw op het Golfeiland.

Los van deze omstandigheid zouden wij bijzonder graag met Peter Hollander in zee zijn gegaan. Wij willen hem dan ook van harte aanbevelen bij diegenen, die wel kans zien om hun droomhuis op een betere plek te verwezenlijken.

Fam. van Hout uit Apeldoorn schreef op 24-06-2018 :

'Een prachtig, degelijk gebouwd huis na een goede, leuke voorbereiding en een onwijs leuke bouwfase.'

Recent is ons nieuwbouwhuis te Apeldoorn opgeleverd. We hebben het hele bouwproces vanaf het eerste gesprek op kantoor bij Peter tot en met de oplevering als erg leuk ervaren.
Op kantoor wordt direct een ontwerp gemaakt en dit ontwerp is ook (3D) via een app in te zien. Doordat je daarom al vóór de bouw '3D door je huis kunt lopen' krijg je een goed beeld van hoe alles er uit gaat zien en wordt het eenvoudig inzichtelijk waar je nog wat aan wilt passen.

Overleg met Peter is leuk en duidelijk. Je weet goed waar je aan toe bent. Het bouwproces zelf was een erg leuk proces (dank Pieter en Wim!!). Echte vakmensen aan het werk, degelijke bouw, ruimte om vragen te stellen en als men op de bouw twijfel had over iets, werd er direct contact opgenomen met ons voor overleg. Heel erg fijn!

Ook na de oplevering (met nagenoeg géén opmerkingen!) leuk en goed contact. Keurige afronding. Kortom, een degelijk en vakkundig gebouwd huis, door mensen die duidelijk plezier in hun werk hebben. En dat straalt het hele huis uit, TOP!

Martijn en Simone uit Steenwijkerwold schreef op 03-03-2018 :

In januari 2017 zijn wij bij Peter Hollander op kantoor geweest.

Wat ons opviel, was het prettige no nonsense contact. Korte lijnen en geen poespas. Peter heeft onze woonwensen in een 3D tekening verwoord. Gedurende het bouwtraject werden de vragen en wensen van onze kant vlot opgepakt. Het contact met de mensen op de bouw, meer in het bijzonder met Wilfred en Tjeerd, hebben wij als zeer prettig ervaren.

Afgelopen woensdag is onze prachtige woning opgeleverd. Er zijn slechts een paar kleine, te verwaarlozen, verbeterpunten naar voren gekomen. Al met al is het een aanrader om met Enduro Woningen in zee te gaan. Hierbij bedanken wij Peter Hollander, Wilfred en Tjeerd voor hun hulp bij het realiseren van onze prachtige woning.

Wilma Krol uit Groningen schreef op 15-04-2017 :

In januari 2016 hadden we ons eerste gesprek met Peter Hollander. Groot voordeel tov van andere aannemers vonden we het programma waarmee Peter werkt. Stap voor stap kun je zelf bepalen hoe en wat je wilt en je krijgt daarbij meteen te zien wat het kost.
Na een tweede gesprek waren we er wel uit. We durfden het wel aan met Enduro. Aangezien we in december 2016 uit ons reeds verkochte huis moesten hadden we haast. Peter dacht steeds met ons mee en stond in de startblokken, zodra de omgevingsvergunning rond was konden we wat hem betreft aan de slag.

Na een aantal tegenslagen rondom de vergunning konden we helaas pas in september 2016 van start, dit lag echter geenszins aan Enduro maar aan de gemeente Groningen.

Tijdens de bouw welke uiteindelijk ruim 6 maanden in beslag nam hadden we een goed contact met Wim en Mark. Ze namen altijd de tijd voor ons en bij Wim konden we ten alle tijden terecht voor al onze vragen, zowel telefonisch als via whatsapp. Een paar keer besloten we tijdens de bouw dat er toch iets veranderd moest worden, allemaal prima geregeld!

Nadat we in december 2016 wegens gebrek aan woonruimte met onze 4 kinderen en hond bij familie in waren getrokken zetten Peter, Wim en Mark alles op alles om ons huis zo snel mogelijk klaar te hebben. Op 24 maart was de overdracht met slechts enkele puntjes waar op dat moment al aan gewerkt werd. Het huis is werkelijk prachtig en precies zoals we wilden.

Bedankt Enduro, met een speciale dank aan Wim en Mark voor hun kundigheid en het vriendelijke contact!

Groet Roderick en Wilma

J. Stob uit Schoonoord schreef op 25-02-2017 :

Wegens omstandigheden ons huis verloren d.d. 29 december 2015.

Dit was een zware en moeilijke tijd en we wisten ons er geen raad mee. Via bekenden zijn we in contact gekomen met Endurowoningen. Aangezien zei al bekend waren in de woningbouw.
Met Peter Hollander van Endurowoningen gelijk in het nieuwe jaar een afspraak gemaakt om te kijken wat er mogelijk was en er is gelijk een mooie 3D tekening gemaakt om te kijken hoe het huis er uit zou komen te zien.

Met veel tips en meedenken van Peter is er echt wat moois uitgekomen,het was afwachten op bepaalde instanties om te kijken of dit plan ook gerealiseerd kon worden. Na een zware tijd ,groen licht gekregen en begonnen in maart met de bouw van ons nieuwe huis.
we hebben twee vaste mannen gekregen op de bouw van ons huis, Patrick en Herman, wat geweldig was aangezien wij niet van plan waren een nieuw huis te bouwen zijn ons vele fouten bespaard gebleven dankzij de hulp en het meedenken van deze mannen!

Alle wijzigingen die in de bouw zijn gemaakt waren geen probleem voor Peter en werden op de tekeningen gelijk aangepast. Oktober 2016 zijn we in ons nieuwe huis getrokken wat een top prestatie is in zo n korte tijd en kunnen we na een zware tijd weer genieten van een eigen huis wat top is opgeleverd!

We zijn nu een paar maanden verder en wonen in volle tevredenheid in ons huis, ook mede door de nazorg van de mannen van Endurowoningen.

Familie Geertsma uit Emmercompascuum schreef op 22-09-2016 :

Wij willen u hartelijk bedanken voor de snelle, zeer vriendelijke, laagdrempelige en zeer professionele hulp m.b.t. de tekeningen van een nieuw te bouwen huis. Het contact was heel gemoedelijk en fijn. We hebben het contact als zeer fijn ervaren. Bedankt voor de inzet en de hulp! Familie Geertsma

Wijninga uit Provincie Groningen schreef op 07-06-2016 :

We hebben heel erg fijne gesprekken gehad bij Peter op het kantoor. We stonden er versteld van hoe snel we tot een (3D) tekening kwamen. Snel handelen (met offertes) en persoonlijke aandacht maken dit bedrijf een echte aanrader!

Fam. Ten Hoor uit Klazienaveen schreef op 30-10-2015 :

Wij wonen sinds augustus 2011 in ons woon-werken pand in Klazienaveen gebouwd door EnduroWoningen en zijn erg tevreden! Zie ook onze eerdere reactie. Wij zijn de afgelopen jaren zeer weinig mankementen tegen gekomen en de punten die wij tegenkwamen waren zeer eenvoudig/klein en werden snel opgelost. Ga zo door!!

Brigit Slomp & Jan Roelof van der Woude uit Kiel Windeweer schreef op 29-10-2015 :

Bouwen met Peter Hollander hebben wij als heel plezierig ervaren. Samen met hem hebben we het huis en de indeling ontworpen. Met zijn softwareprogramma zie je direct het resultaat. Het bouwproces is uiterst plezierig verlopen. Natuurlijk gaan er wel eens wat dingetjes anders dan bedoeld of gepland, maar deze worden in goed overleg snel opgelost. Peter kenmerkt zich door zijn flexibele opstelling; veel is mogelijk, ook nog tussentijds. We hebben onze woning kortgeleden betrokken en zijn zeer tevreden over de oplevering. De weinige herstelpunten die er waren, zijn snel en in goed overleg verholpen. Wij kunnen Peter Hollander dan ook zeker aanbevelen.

Harry en Aly Vos uit Nieuwe Pekela schreef op 27-08-2014 :

Een reviews plaatsen op een site is niet zo in de gedachten lijn liggend van ons leven. Maar in dit geval willen wij toch een uitzondering maken. Gewoon omdat wij niet weten hoe wij anders onze dank kunnen uitspreken richting dit bedrijf. De positieve reviews die hier staan geplaatst door andere mensen zijn werkelijk echt waar. Sprekend uit eigen ervaring weten wij nu dat alles, maar dan ook alles tot in de puntjes geregeld word door dit bedrijf op een plezierige, persoonlijke manier. Zo goed zelfs dat bij de oplevering ons de woorden ontvielen "Je zou zo rijk moeten zijn dat je elk jaar een nieuwbouw kon plegen. Zo fijn hebben we met jullie mogen samenwerken." Nu drie maanden later staan wij nog steeds achter deze woorden, want ook het nawerk na de oplevering wordt direct opgelost. Ons volgend project gaat zeker weer naar Aannemersbedrijf Hollander. Een speciaal woord van dank willen wij hier nog achterlaten voor de medewerkers Jan, Jan, Arnold en Gerard. Bedankt voor jullie inzet!

Harm en Henny Bos uit Vries schreef op 11-06-2014 :

In de winter van 2012/2013 waren we op de beurs Nieuwbouw XL in Groningen. Hier zagen we een stand van Enduro woningen. Aan dat eerste gesprek hielden we een goed gevoel over. Een tijdje later hebben we contact gezocht en een afspraak gemaakt op kantoor. Ook dit gesprek verliep prima. We hebben onze wensen aangegeven en samen met Peter Hollander zijn we tot een ontwerp gekomen. Hij heeft voor ons de aanvragen etc. verzorgt, wat ook goed is verlopen. In Mei 2013 is de woning uitgezet en de bouw van start gegaan. Ook tijdens de bouw was goed overleg mogelijk. Zowel met Peter Hollander zelf als met de Jongens op de bouw. Toegang tot de bouwplaats is voor ons ook altijd mogelijk geweest. Ook in de weekenden. Veranderingen/ideen tijdens de bouw zowel van ons als van de bouwvakkers waren goed bespreekbaar. Ook Peter Hollander was altijd te bereiken zowel per mail als telefonisch. Ook op het financiële vlak is voor ons alles vloeiend verlopen.Aan het eind van de bouw in november 2013 heeft de vereniging eigen huis een keuring uitgevoerd en wat we te horen kregen was, zo hoort een oplevering te zijn. Een pluim voor de bouwvakkers en voor de baas was hier zeker op zijn plaats. Als we nogmaals zo'n project zouden doen, dan zeker weer Enduro woningen. Harm en Henny Bos.

Aly Klaassen en Fred Wolthuis uit Gasselte schreef op 24-02-2013 :

Eind april 2012 begon de bouw van ons huis in Gasselte. Na enige oriëntatie kwamen we terecht bij Enduro Woningen, waar we voor een goed geïsoleerd huis aan het goede adres waren. Wat we vooral bijzonder prettig vonden was de manier waarop we zelf onze ideeën konden vormgeven. In enkele gesprekken met Peter Hollander, waarin we aangaven hoe we het wilden hebben, werd meteen duidelijk wat mogelijk was en wat onze wensen financieel betekenden. Een meter langer of korter, een erker erin of een balkon werd direct zichtbaar in de kosten. Vanaf dit begin, gedurende de hele bouw en nu nog, na de oplevering, konden we alles direct met Peter bespreken. De prettige samenwerking en de korte lijnen door een niet te groot bedrijf waren voor ons erg belangrijk in deze economisch moeilijke tijd voor het bouwen van een huis. Daarbij hadden we ook altijd een goed contact met de uitvoerders en konden we de vorderingen van de bouw goed volgen. In de afrondingsfase van de bouw mochten wij al in de woning zelf aan de slag waardoor de verhuizing kort na de oplevering plaats kon vinden. Anders dan de berichten die soms in het nieuws komen over de slechte oplevering van nieuwbouwwoningen, kunnen wij niet anders dan tevreden zijn. We wonen in een zeer comfortabel en kwalitatief goed huis. Aan het geringe aantal punten dat bij de oplevering genoteerd werd, wordt het nodige gedaan om alles 100% te krijgen. Kortom: als we iemand tegenkomen die een huis wil gaan bouwen, zullen we Enduro Woningen van harte aanbevelen.

Fabian Duursma uit Peize schreef op 24-09-2012 :

Wij hebben ons huis laten bouwen door Endurowoningen. Wij hebben de gehele bouw periode van A tot Z als zeer prettig ervaren. Bij de eerste kennismaking met Peter en zijn bedrijf was het gevoel goed en dit hij heeft hij ook waar gemaakt tijdens de hele bouw periode. Niet alleen Peter, maar ook zijn uitvoerders en de mannen in de bouw zijn goed bezig en denken met je mee. Tijdens de bouw konden wij veel regelen en zelf doen in het huis, als je het maar in overleg deed met de uitvoerder of Peter. Kortom, als ik opnieuw een huis zou gaan bouwen, dan zou ik het zeker weer doen met Enduro.

Groeten, Fam. Duursma

Sander Kwint uit Zwolle schreef op 16-03-2012 :

Medio December 2011 is onze woning opgeleverd. Dit met nagenoeg geen enkele opmerking van de inspecteur van vereniging eigen huis. Dus daarvoor al onze complimenten en een bevestiging van de prettige samenwerking met Peter Hollander. Medio voorjaar 2010 is het idee geboren van het bouwen van een eigen woning. Na wat fronsende blikken en succes wensen van familie en vrienden begint de speurtocht naar een goede aannemer. We hebben een selectie gemaakt van een aantal aannemers. Deze selectie is gemaakt door aanbevelingen uit ons eigen netwerk en reacties op diverse internet forums. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Endurowoningen. Dat komt door het enthousiasme van Peter Hollander en zijn duidelijke en scherpe offerte. Tijdens de bouwperiode niks dan lof. Menig positieve reactie ontvangen over het tempo van het bouwen. Dit in vergelijk met de woningen om ons heen is het inderdaad erg snel gegaan. De medewerkers op de bouw zijn erg vriendelijk en bereidwillend (en ook erg netjes!!). Ze nemen alle tijd voor je en bepaalde wijzigingen worden zonder morren doorgevoerd. Ook de meerwerk prijzen zijn prima. Over de samenwerking met Peter niks dan lof. De communicatie verloopt erg soepel en de bereikbaarheid is prima. Als we ooit weer een woning gaan bouwen dan is de keuze voor de aannemer al gemaakt! Endurowoningen. Als we terug kijken op onze bouwperiode dan zijn we blij dat het is afgerond. Want het is een intensieve periode. Maar we zijn meer dan tevreden over Endurowoningen. Dus vanuit Zwolle en warme aanbeveling!

Fam. Ten Hoor uit Klazienaveen schreef op 13-03-2012 :

Wij wonen sinds augustus 2011 in ons nieuwe pand: een combinatie van wonen-werken. Praktijk aan huis, echt ideaal! De bouw voorliep spoedig en Peter Hollander heeft zowel tijdens het voorwerk als tijdens de bouw goed met ons meegedacht en geadviseerd! De enige vertraging die we opliepen kwam door de gemeente...
We komen soms nog een puntje tegen waar wat aan gedaan moet worden, maar ook dan wordt het netjes opgelost.

We zijn erg tevreden over Endurowoningen en zijn blij dat we destijds voor deze aannemer gekozen hebben.

Henk en Koy uit Assen schreef op 08-03-2012 :

In 2010 heeft Enduro-woningen ons nieuwbouwhuis in Assen gerealiseerd. We hadden redelijk veel gesprekken gehad met kandidaat-aannemers, maar van Peter Hollander kregen we direct een goede indruk en een goed gevoel. Ook een heel gedetailleerde offerte, hierdoor minder kans op misverstanden en je kan veel gerichter overleg voeren.
De bouw was spannend en soms wat stressvol (vanwege tijdsdruk van onze kant), maar met Peter kwamen we er steeds uit. Ook heel prettig : steeds aanspreekbaar en erg snel reageren op vragen.
Ons huis is naar tevredenheid gebouwd en we kunnen aannemersbedrijf Hollander/EnduroWoningen van harte aanbevelen !

Geert en Renate uit Drachten schreef op 21-02-2012 :

Hallo, Wij hebben kort geleden een gesprek gehad met Peter Hollander. We hebben al tijden ons oog laten vallen op een kavel in Eelde. Peter nam de tijd en moeite om wensen en mogelijkheden met ons door te spreken, zodat we konden bekijken of we het ook daadwerkelijk waar kunnen maken. Helaas gaat dat nog even niet lukken, maar we hebben toch een zeer positief gesprek gehad!

Wij raden iedereen die op zoek is naar een aannemer die duidelijk is, luistert naar de wensen die je hebt en dit omzet naar mogelijkheden, niet duur is en bovendien heel normaal is (geen poespas, nette pakken of moeilijke taal), Enduro Woningen aan!

Klaas en Bini van Dijk uit Zuidlaren schreef op 12-02-2012 :

"De nieuwe website van Endurowoningen ziet er veel professioneler uit dan de vorige versie. Meer informatie en geen rommelig geheel met overbodig tekstwerk."

Op de nieuwbouwbeurs in de TT hal te Assen hebben we rondgekeken en informatie gezocht over een te bouwen vrijstaande woning. Bij het eerste contact met Peter Hollander op deze beurs hadden we nog geen kavel in optie, maar wel bouwplannen. Reeds tijdens ons eerste gesprek hadden we een goed gevoel over de persoon Hollander en zijn bouw/aannemersbedrijf. Nadat wij een kavel in optie namen in Zuidlaren hebben we meerdere keren met Peter om de tafel gezeten om alle plannen in een voor ons geschikt bouwontwerp te verwezenlijken. We kwamen er samen in alle harmonie uit, ondanks de speciale bouweisen die de gemeente voor dit bouwplan had gesteld. De bouw is goed en snel verlopen en het huis is naar volle tevredenheid opgeleverd.

Marco & Diana uit Dedemsvaart schreef op 18-01-2012 :

enduro woningen is echt top en niet duur...

hallo, wij hebben hele goede ervaringen met Peter hollander van Endurowoningen. echt een familie bedrijf. met heel veel ervaringen. en vooruitstrevent ook qua normen van deze tijd. we zijn vaak op gesprek geweest en hebben getekend met zijn eigen ontworpen programma klaar terwijl je wacht. vaak moet je 1 week wachten op een offerte. maar bij peter niet. betaalbare kwaliteit en hele goede service. echt persoonlijk. en je komt er altijd uit. echt een aanrader dus. zelfs bouwgarant aangesloten.

hele fijne snelle contact onderhoud. en vertrouwd. bouwgarant.eigen tekenprogramma en direkt de offerte klaar. zodat je er altijd uitkomt met de prijs en wat je voor ogen hebt. geen min punten. echt niet....

© 2024 Enduro Woningen / Aannemersbedrijf Hollander BV. Alle rechten voorbehouden

sitemap | privacy & disclaimer | algemene voorwaarden | website : MartinMedia.nl

  • Enduro Woningen op Linkedin
  • Enduro Woningen op Twitter